Τι είναι η
NOKELLA

Η NOKELA PROJECT είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον κλάδο των τροφίμων, σε διάφορους τομείς όπως εξυπηρέτηση πελατών, εσωτερική διακόσμηση (μπαρ, εστιατόρια), οργάνωση και εκτέλεση εκδηλώσεων για πάνω από δέκα χρόνια.

Στόχος της NP είναι να παρέχει υπηρεσίες catering για τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, εκδηλώσεις και συνέδρια. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας από προσεκτικά επιλεγμένους τοπικούς παραγωγούς, προκειμένου να παρασκευάζουμε γεύματα με βάση μια ισορροπημένη διατροφή και με πλήρη σεβασμό στις διατροφικές συνήθειες των πελατών μας. Τα προϊόντα μας μαγειρεύονται την ίδια μέρα και σερβίρονται στον καθορισμένο χώρο φρέσκα και ζεστά. Σκοπός μας είναι μειώσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα με όποιον τρόπο είναι δυνατόν και να αποφεύγεται η σπατάλη φαγητού. Οι προμηθευτές, οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες παράδοσης ακολουθούν τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα υγείας και υγιεινής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Εκτός από τις υψηλές γαστρονομικές υπηρεσίες μας, η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από την παλιά ατμόσφαιρα «Νοκέλα» (γειτονιές μικρών σπιτιών με κοινόχρηστες αυλές).

THE
PHILOSOPHY

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να παρέχει υπηρεσίες υψηλής γαστρονομίας σε συνδυασμό με τη δημιουργία μιας ζεστής και φιλικής ατμόσφαιρας. Η αίσθηση της συντροφικότητας και της παρέας, όπως αποτυπώνονταν στις παλιές νοκέλες των γειτονιών της Αθήνας, αποτελεί πηγή έμπνευσής μας και στόχο μας.

Έναν στόχο που τον πετυχαίνουμε χάρη στη χρήση επιλεγμένων τοπικων, και όχι μόνο, προϊόντων, στην ελαχιστοποίηση του οικολογικού μας αποτυπώματος πάνω στη γη και στην προσήλωσή μας σε ένα άρτιο αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στη μοναδικότητα της κάθε εκδήλωσης.

ECOLOGICAL
ORIENTATION

Η NOKELA σεβόμενη το περιβάλλον κάνει μια συνειδητή επιλογή χρήσης ανακυκλώσιμων συσκευασιών, τα οποία είναι οικολογικά και ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στην αισθητική αντίληψη της εταιρείας.

Αποφεύγουμε τη σπατάλη και διοχετεύουμε τα προϊόντα, που δεν καταναλώθηκαν, σε κοινότητες που τα έχουν ανάγκη.

Μειώνουμε τα απορρίμματα, διαχωρίζουμε τα υπολείμματα και χρησιμοποιούμε τους αντίστοιχους κάδους ανακύκλωσης.

Προμηθευόμαστε νωπά και φρέσκα προϊόντα, μένοντας πιστοί στην ποιότητα των πρώτων υλών, αλλά και αποφεύγοντας τις πλαστικές συσκευασίες. Αντίστοιχα, τα φρούτα και τα λαχανικά μας είναι βιολογικά, επιλεγμένα από αγνά χωράφια, που δεν χρησιμοποιούν αγροχημικά συστήματα.