Στην Πειραιώς 260, στον εμβληματικό χώρο που φιλοξενεί κάθε χρόνο τη δημιουργική καρδιά του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, η NOKELA επιμελήθηκε τον μπουφέ για το λανσάρισμα του προγράμματος του 2025. Δημιουργήσαμε ένα μενού που συνδύαζε γεύσεις εμπνευσμένες από την εποχικότητα και την καλλιτεχνική ενέργεια της στιγμής, με έμφαση στη φρεσκάδα, την αισθητική παρουσίαση και τη ροή της εκδήλωσης. Το αποτέλεσμα ήταν μια εμπειρία που συνδύασε τη γαστρονομία με την τέχνη — μια γιορτή γεύσης και δημιουργικότητας που πλαισίωσε ιδανικά την έναρξη μιας νέας πολιτιστικής σεζόν.