Η NOKELA PROJECT είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον κλάδο των τροφίμων, σε διάφορους τομείς όπως εξυπηρέτηση πελατών, εσωτερική διακόσμηση (μπαρ, εστιατόρια), οργάνωση και εκτέλεση εκδηλώσεων για πάνω από δέκα χρόνια.

Στόχος της NP είναι να παρέχει υπηρεσίες catering για τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, εκδηλώσεις και συνέδρια. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας από προσεκτικά επιλεγμένους τοπικούς παραγωγούς, προκειμένου να παρασκευάζουμε γεύματα με βάση μια ισορροπημένη διατροφή και με πλήρη σεβασμό στις διατροφικές συνήθειες των πελατών μας. Τα προϊόντα μας μαγειρεύονται την ίδια μέρα και σερβίρονται στον καθορισμένο χώρο φρέσκα και ζεστά. Σκοπός μας είναι μειώσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα με όποιον τρόπο είναι δυνατόν και να αποφεύγεται η σπατάλη φαγητού. Οι προμηθευτές, οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες παράδοσης ακολουθούν τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα υγείας και υγιεινής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Εκτός από τις υψηλές γαστρονομικές υπηρεσίες μας, η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από την παλιά ατμόσφαιρα «Νοκέλα» (γειτονιές μικρών σπιτιών με κοινόχρηστες αυλές).

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ CATERING
Με βάση τα φρέσκα υλικά και τα γευστικά πρότυπα υψηλής ποιότητας, προσαρμόζουμε το μενού ανάλογα με κάθε εκδήλωση/παραγωγή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Το μενού και η εκδήλωση ή παραγωγή σχεδιάζονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών μας ενώ παράλληλα προσπαθούμε να διατηρήσουμε την αισθητική μας αντίληψη.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Στην NP προετοιμάζουμε και παρέχουμε τα δικά μας φρεσκομαγειρεμένα προϊόντα όπως ζυμαρικά, σάλτσες και διάφορα είδη ψωμιού. Διοργανώνουμε επίσης μαθήματα μαγειρικής με γνωστούς σεφ, είτε για επαγγελματίες είτε για λάτρεις του φαγητού.

 

Επωνυμία: ΝΟΚΕΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Δραστηριότητα: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  
ΑΦΜ: 801537872 Δ.Ο.Υ.: ΙΓ΄ ΑΘΗΝΩΝ
Διεύθυνση Έδρας: ΚΑΛΒΟΥ 55 11474 ΑΘΗΝΑ  
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 158732501000